dinsdag 2 mei 2017

Op bezoek bij Galen

Galen is verhuisd en woont nu in Oud Turnhout. Daar kun je mooi rijden, dus de heren mochten elkaar nog eens opzoeken. Lightning heeft zo langzamerhand een hele vriendenkring!

Het was een flinke rit en normaal vind hij het echt vervelend om op de trailer te gaan, maar ik heb er de vorige keer zaagsel in gedaan voor de schokdemping. Dat schraapt hij uiteraard aan de kant, maar ik heb toch echt de indruk dat hij er met minder grote ogen in stapt. Het nadeel is dat hij altijd plast in de trailer, dus het schoonmaken is wat meer werk. Dat heb ik er graag voor over als hij het daardoor minder erg vindt.

Zaterdag gingen we dus naar Oud Turnhout. Het was een prachtige dag en bij aankomst besloten we de heren samen op de weide te laten en eerst te gaan lunchen. Daarna hebben we een mooie rit gemaakt over zand, door bos en langs het water, en als penny-meisjes over het zandpad voor de stal gecrost LOL. Wat zijn het dikke maatjes dat dat zomaar kan! Lightning had flink wat energie in het begin en liep niet kreupel . Joepie :D.


Dikke vrienden, voor dit moment meer dan 1 meter uit elkaar ;)
GalenGeen opmerkingen:

Een reactie posten