dinsdag 15 november 2016

Misty in de Paint Horse Journal

De APHA geeft een maandelijks tijdschrift uit dat over de hele wereld verspreid wordt. Leden van de APHA kunnen er een abonnement op nemen. Het is altijd een hele eer als er iets over Europa in staat, maar de laatste twee nummers lijken te beseffen dat er ook Paints rondlopen in Europa (en Australië, maar daar is het nog stil over). Schijnbaar is 1 op de 5 nieuwe registraties een Paint uit Europa en ze zich realiseren dat deze markt groter wordt. '

Een van de artikelen ging over het exporteren van de zwemmers van hengsten zodat deze ook in Europa beschikbaar zijn. De keuze hier is m.i. voldoende als je weet waar je moet zoeken, Hier wil men toch alleen nakomelingen van de echte grote namen (of juist de huis-tuin-en-keukenhengst uit het dorp of van eigen bodem) en die zijn hier wel te krijgen. Toch goed om wat reclame te maken, vond APHA en ik kom tot mijn verbazing Misty tegen in het artikel. Ze hadden voor de gelegenheid haar vorige eigenaar geïnterviewd, hij handelt in dekkingen van Amerikaanse Quarter en Paint hengsten.

Zie hier een deel van het artikel. Ze wordt in de tekst genoemd (Miss Hot Socket) en staat rechts boven met een van haar veulens (Miss Double Hot) op de tweede pagina.


Nog een leuk detail kwam naar voren in een artikel van de director. Blijkbaar is het voornemen om OOIT de wereldkampioenschappen in Europa te laten plaatsvinden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dan zou een dagdroom toch werkelijkheid kunnen worden :).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten