dinsdag 26 september 2017

Extreme Trail in Bergeijk

Afgelopen zaterdag ging we met Lightning en Lala naar het Extreme Trail Park in Bergeijk. In scherp contrast met het oerdegelijke maar zeer strikte Duitse alternatief dat op een goede 2,5  uur rijden ligt, wilden we deze eens proberen. Het park bevindt zich op een pensionstal en dat was maar goed ook, want het iets minder strikte uitte zich in complete afwezigheid van diegene die het organiseerde en helaas ook de instructrice. Er was blijkbaar een misverstand waardoor ze niet wisten dat we kwamen. Gelukkig gingen ze daar erg soepel mee om en mochten we zelf het park verkennen.

We zijn ondertussen enigszins ervaren, dus we begonnen met een paar relatief makkelijke en veilige hindernissen. Het is zo leuk om te zien dat ze precies snappen dat ze iets met dat obstakel moeten. Ze gaan er niet omheen, maar onderzoeken het en doen pogingen om uit te vinden hoe het moet. In de loop van de dag groeit hun zelfvertrouwen zichtbaar en kun je ook de moeilijkere hindernissen doen. Voor allebei was het "vliegengordijn" wel een hele moeilijke! We moesten ze laten zien dat ze hun neus erdoor konden doen. Het leek wel alsof ze het als een versnipperaar zagen ;).

Het was een hele leuke dag en ik kan er geen genoeg van krijgen :D. We hebben onze sport gevonden! Toch thuis ook maar wat gaan bouwen!

Het was nog mistig bij aankomst, maar het is duidelijk
dat Lightning nog even een teken geeft ;) 


Zelfs achteruit kan!



Atletischer dan we dachten! 


Heel goed opletten!






Het vliegengordijn
Samen op het podium!
Billy (de vader van Elsa) woont hier ook, dus nog even gedag zeggen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten