zaterdag 31 oktober 2015

Nadiehtje

Vorige week had ik er nog een hard hoofd in of het goed zou aflopen. Zondag konden we kleine Nadieh bij Janka zetten en maandag ging Furi erbij. Tegen woensdag was iedereen zo gekalmeerd dat we de weiden open maakten. Ze konden nog steeds niet allemaal bij elkaar (ze stonden drie aan drie), maar wel weer de wei op en meer contact maken. Nadiehtje snapte inmiddels dat ze aan haar eigen hooibak moest eten, al probeerde ze steeds bij de anderen te gaan. Ze ontspande zich al meer en mocht zelfs in de loopstal staan.

Donderdag en vrijdag ging het nog weer wat kalmer en vanmorgen heb ik ze bij elkaar gelaten. Lightning vond het geweldig: het nieuwe meisje had zich leren gedragen! Vicky mocht er eindelijk bij! En Misty kon er eindelijk haar tanden eens in zetten ;). Je merkt dat ze steun zoekt bij Janka en Furi, die kent ze immers.

's Middags waagden ze zich aan een spelletje: Lightning, Furi en de twee kleintjes renden door de wei zonder gemeen te doen. Misty en Janka hebben belangrijkere dingen te doen: eten!

En dit is waar we het voor deden:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten