zaterdag 19 oktober 2013

Clinic Nadieh Haarsma (13 okt)

Het weer leek een beetje tegen te zitten, maar achteraf heeft bijna elke deelnemer het droog gehouden. Ik was na de lunch aan de beurt, dus Lightning mocht nog even grazen. Op het veld stonden oude bekende Klava en zijn halfzus Bambi (die hij niet kende).
Later kwam daar Kaunos nog bij, een ruin en bekende van Bambi. Het was grappig om te zien dat Kaunos vond dan Lightning vooral uit de buurt moest blijven van Bambi. Ze hebben trouwens dezelfde vader, niet dezelfde moeder.

Anyway.... terug naar de les! Trail stond op het programma. Het enige dat er bij Lightning nog te sleutelen valt is het over balken stappen: "klong klong", klinkt het steevast. Daar wist Nadieh wel iets op: de balk hoger leggen zodat hij denkt dat hij zijn voeten altijd moet optillen. Dat werkte super, maar niet erg lang voor onze slimmerik. Het enige dat bij mij nog te sleutelen valt (nou ja, enige...) zijn de lope-overs. Ik vind dat eng. Toch is het een paar keer goed gelukt! Bedankt Nadieh, voor de leerzame dag!

(Inmiddels ligt er in onze "bak" een verhoogde balk. Als ik daar elke keer een paar keer overheen rijd, dan blijft het vast een keer plakken.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten