zondag 26 augustus 2012

Smulrit 2012

Onze conclusie van vandaag was dat we géén mooi weer ruiters zijn. We zijn (alweer) ongelofelijk nat geworden. Alleen mijn onderbenen en sokken waren nog droog, de anderen hadden minder geluk. Het water liep vanuit de binnenkant van mijn mouwen naar buiten.

Maar.... we hebben heerlijk gereden. In totaal ongeveer 35km door de velden van Schimmert, Beek, Spaubeek en Nuth. Door het slechte weer was de rit niet druk bezocht. Voor ons wel fijn, voor de organisatie een domper.

Zoals altijd was de rit goed verzorgd.We begonnen de rit met een tosti en koffie/thee en reden daarna richting Ulestraten en Beek. Daar was een stop met chocolade broodje en wat drinken. Daarna via Spaubeek naar Nuth waar een stop was met quiche of een krentenbol. Iets verder in Nuth de laatste stop met een "schnapske" en broodje brie. Eenmaal terug in Schimmert was er heerlijke uiensoep en appels voor de paarden. Na een goede 6 uur rijden kwamen we weer terug op stal.

We waren vandaag met racehaf Stelvio (die minder race wordt, of wen ik eraan?) en vriendin Lala. Zie hier een beetje knullig gemaakte foto van ons (oh ja, ik moet nog een foto voor de blog!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten